Winkelwagen

Producten

PAVERPOL textielverharder

 | 

Paverpol boeken


Elegante Statuetten, Jossy de Roode (Duitse versie) A5

Elegante Statuetten, Jossy de Roode (Duitse versie)    A5euro 8.95Aantal  Het grote stap voor stap Paverpol boek, Jossy de Roode A4 gebonden

Het grote stap voor stap Paverpol boek, Jossy de Roode    A4 gebondenMooi boek van bijna 100 pagina's waarin Jossy een 30 tal beelden beschrijft, zowel in het Nederlands als in het Engels. Achterin het boek is een flinke ruimte gebruikt voor gebruiksaanwijzingen en tips voor het werken met Paverpol en alle andere op het moment in de handel zijnde bijproducten van Paverpol. 


euro 19.95Aantal  Jossy de Roode: Creatief met Geluk paperback A4

Jossy de Roode: Creatief met Geluk    paperback A4
Uitg. Niesje Wolters isbn:9056901516

Creatief met geluk
Auteur: Jossy de Roode

Gebruikte materialen: o.a. Formofit zelfhardende klei en Paverpol
Inhoud: "Creativiteit stond vroeger, bij mijn ouders thuis, hoog in het vaandel. Er werd veel aandacht en tijd aan besteed, in welke vorm dan ook. Zelfs Sint Nicolaas-surprises werden ware kunstwerkjes! Steeds meer besefte ik dat zo'n warm en harmonieus gezin een geweldige basis legt voor het verdere leven.
Ik zie vaak genoeg tijdens mijn cursussen en workshops dat veel mensen lijden onder een enorme faalangst. Bang om zich creatief volledig te uiten. Eén van de leuke aspecten van het lesgeven vind ik dan ook om mensen over hun faalangst heen te helpen en ze te begeleiden om hun creativiteit te ontplooien.
Met mijn Oosterse achtergrond en het streven naar harmonie in mijn leven is het niet verwonderlijk dat de Feng Shui richtlijnen mij enorm aanspreken. Toen mij gevraagd werd aan dit boek mee te werken, reageerde ik dan ook spontaan bevestigend.
Onder het energie gevende kristalletje dat ik - sinds ik erover had gelezen in een Feng Shui boek - boven mijn werktafel in mijn atelier hangt, ontstonden de geluksbeeldjes die u in dit boek aantreft."
Jossy de Roode
ISBN 90 5690 151 6
Oorspronkelijkep prijs: € 9,00 
Opruimingsprijs: € 2,50


9.00  euro 2.50Aantal  Paverpol World Art, inspiratie boek

Paverpol World Art, inspiratie boek
met werkstukken van over de hele wereld

Boek met foto's van Paverpol werkstukken van over de hele wereld. Geen beschrijvingen van de werkstukken. Bij de foto's staat wel vermeld welke materialen er nodig zijn om het betreffende beeld te maken.  


euro 17.50Aantal  UITVERKOCHT Paverpol deco Sterrenbeelden special A4

UITVERKOCHT Paverpol deco Sterrenbeelden special    A4de special is opgenomen in Stap voor Stap Paverpol


Aantal