Winkelwagen

Producten

BOEKEN

 | 

BOEKEN over HANDWERKEN, breien, haken, macrame


Annemarie Arts, Babycadeautjes haken pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Babycadeautjes haken    pap. 17x21cmIn dit haakboek van Annemarie Arts vind je leuke en originele cadeautjes voor de baby om zelf te haken. Als kraamcadeautje kun je een vrolijke mobile voor boven de wieg maken, of een lief schaapje met een muziekdoosje erin. Voor iets oudere baby’s maak je een stoere rammelaar, een kleurrijke helikopter of een ringenspel in de vorm van een slak. Deze en nog veel meer cadeautjes staan duidelijk beschreven, zodat iedere haakster en haker er direct mee aan de slag kan

Uitg. Forte Creatief
ISBN: 9789058779021 
48 pag.


euro 9.95Aantal  Annemarie Arts, Babyspeelgoed haken pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Babyspeelgoed haken    pap. 17x21cmWat is er leuker dan haken voor een baby? Een knuffellapje, een zachte bal of een gehaakte sleutelring; iedere baby zal er graag mee spelen. Annemarie Arts heeft voor baby’s een hele collectie speelgoed ontworpen die lekker zacht is, maar ook kleurrijk en speels: een bal, een kubus, rammelaars met een belletje er in en nog veel meer. Enthousiaste haaksters kunnen weer aan de slag!
Haak een rammelaar, een bal of een knuffellapje voor een baby. Of een van de andere vertederende projecten uit dit nieuwe boekje van Annemarie Arts.

Uitg. Forte Creatief
ISBN: 9789058779403
48pag.


euro 9.95Aantal  Annemarie Arts, Babyspeeltjes haken pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Babyspeeltjes haken    pap. 17x21cmIn dit haakboek vind je een hele serie gehaakte speeltjes voor de baby, die niet alleen leuk zijn om te zien en te knuffelen, maar waar ook geluid in zit. Sommige speeltjes rammelen, andere rinkelen of er zit zelfs een muziekdoosje in. Vrolijke rammelaars met leuke snoetjes, een mobiel met een slaapliedje er in, een speenkoord in een schaapje en nog veel meer om zelf te haken en je baby mee te verrassen.

Annemarie Arts heeft al vele succesvolle boeken geschreven, waaronder Babycadeautjes haken en Babyspeelgoed haken.

Uitg. Forte Creatief 
ISBN: 9789462500624
48 pag.


euro 9.95Aantal  Annemarie Arts, Gelukspoppetjes Haken 9281 pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Gelukspoppetjes Haken 9281    pap. 17x21cm
Forte isbn:978905877-9281

euro 9.95Aantal  Annemarie Arts, Grappige Gelukspoppetjes & Co haken pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Grappige Gelukspoppetjes & Co haken    pap. 17x21cm
Forte isbn: 978905877-2206

euro 9.95Aantal  Annemarie Arts, Haken voor kinderfeestjes paperback

Annemarie Arts, Haken voor kinderfeestjes    paperbackHoera! Er is er één jarig!
En wat leuk dat dan alle versieringen gehaakt zijn. Mooie gehaakte slingers, een gehaakte feesttoeter waar je echt op kunt toeteren, een vrolijk gehaakte kroon voor de jarige, een leuke uitdeelmand, kleine versierseltjes op weg te geven, en een gehaakte verjaardagstaart! Die laatste vervangt natuurlijk niet de echte taart, want een lekkere taart met slagroom willen we allemaal!
Zo wordt elke verjaardag een vrolijk gehaakt feest.
Annemarie Arts van Haakidee maakte weer een aanstekelijk boekje waarmee je je helemaal kunt uitleven met je haaknaald.
De slingers kun je bij een volgend feestje weer tevoorschijn halen!

isbn:9789462501331
48pag. Forte uitgevers 2016


euro 12.95Aantal  Annemarie Arts, Vingerpoppetjes haken pap. 17x21cm

Annemarie Arts, Vingerpoppetjes haken    pap. 17x21cmVingerpoppetjes Haken 
Sprookjesfiguren om mee te spelen
publicatie: Oktober 2012
In het boek spelen 9 sprookjesfiguren een hoofdrol in de volgende sprookjes; Roodkapje en de Wolf, Raponsje, De Heks, De kikkerkoning, Klein Duimpje, De Kleine zeemeermin, en een gehaakt opbergboek om je sprookjes in te verzamelen en te bewaren.
De sprookjesfiguren zijn niet al te moeilijk om te maken en inspireren meteen om leuke spelletjes met je kinderen te doen.
En wanneer je er een sleutelhanger aan vast maakt heb je een ontzettend leuke originele sleutel/tassenhanger!

Uitg. Forte Creatief
ISBN: 9789058779908
48pag


euro 9.95Aantal  Bungelbengels haken, Monique Vos - Meulenbroek 20x18cm paperb.

Bungelbengels haken, Monique Vos - Meulenbroek    20x18cm paperb.auteur: Monique Vos-Meulenbroek
uitgever: Forte Creatief
isbn: 978-9462501669
48 pagina's

De bungelbengels van Monique Vos zijn zachte gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen. Omdat kinderen vaak met hun knuffeltje willen slapen, is het hoofd van de bungelbengels een soort kussentje waar een kind op kan liggen.  Bij de bungelbengels horen natuurlijk tutdoekjes, rammelaars en geheimendoosjes. Zo kun je bij elke bungelbengel een hele serie knuffels haken.

In dit vrolijke boek vind je behalve een aap, konijn en een mier ook een panda, flamingo, lieveheersbeestje en zeepaardje. Alle bungelbengels hebben vertederende ogen en bungelende armen en benen.


euro 12.95Aantal  Bungelknuffels groot en klein, Monique Vos-Meulenbroek Paperback 20cm

Bungelknuffels groot en klein, Monique Vos-Meulenbroek    Paperback 20cmauteur: Monique Vos-Meulenbroek
uitgever: Forte Creatief
isbn: 978-9462500907
48 pagina's

Monique Vos heeft voor dit vrolijke boek nieuwe knuffels ontworpen met bungelende armen en bungelende benen: bungelknuffels dus! Elke knuffel heeft bovendien een kleintje. Zo is er vader en dochter wasbeer, moeder en zoon aap, de hele familie neushoorn en nog veel meer. Kinderen zullen het heerlijk vinden om zo’n familie bungelknuffels in hun armen te sluiten. 

Haak de hele familie


euro 12.95Aantal  Christels Knuffels haken, Christel Krukkert Paperback 20cm

Christels Knuffels haken, Christel Krukkert    Paperback 20cmChristel heeft een hele collectie knuffelbeesten gehaakt, die wachten op de liefdevolle armen van een kind. De beesten zijn iets groter dan de amigurumi uit haar eerdere boeken, en hebben dus precies het juiste knuffelformaat. Alle knuffels hebben bovendien hun eigen kleding, waarmee kinderen ze zelf kunnen aankleden. Hector de hond heeft een regenjas, Victoria het varken een beeldige bloemetjesjurk, Rolf het rendier een echte kersttrui en Jules de giraf een jolige tuinbroek. Ze zien er geweldig uit in hun eigen kleren, maar hebben ook veel plezier wanneer ze elkaars kleren passen.
De vrolijke foto’s zullen iedere haker en haakster verleiden om zelf een knuffel te maken; en vervolgens ook de kleertjes te haken.

uitg: Fort Creatief oktober 2016
isbn: 9789462501478
paperback 20x20cm 81pag


euro 14.95Aantal  Haak het dorp van toen, Rina Soffers pap.21x18cm

Haak het dorp van toen, Rina Soffers    pap.21x18cm
nostalgie met haaknaald en draad

Rina Soffers neemt je in haar boek mee naar het dorp van toen, waar je de groenteman met een kist sla voor zijn winkel ziet staan, waar de bakker net de heerlijkste taarten uit zijn over haalt, waar de schooljuffrouw nog ouderwets voor het schoolbord staat. De bloemenverkoopster schikt haar bossen tulpen in de emmers en de dierenarts is net bezig de dorpskat weer beter te maken. ’s Avonds gaan we eten bij de pizzabakker. En daarna is het feest en komt de dixielandband spelen op het plein.

Het allermooiste is: alles in het dorp kun je zelf haken, niet alleen de dorpsbewoners, maar ook hun attributen, van de taarten van de bakker tot de bloemkolen van de groenteman; en van de tuba van de dixielandband tot de kleurpotloden van de schoolkinderen. Met de duidelijke beschrijvingen en heldere tekeningen en foto’s kan iedere haakster en haker een eigen dorp van toen haken.

ISBN: 9789462501317
Forte Creatief, sept. 2016


euro 14.95Aantal  Hip gehaakte armbandjes, Gonny Albers pap. 17x24cm

Hip gehaakte armbandjes, Gonny Albers    pap. 17x24cm
uitg. Forte Creatief 978946250-0259

euro 9.95Aantal  Kransen haken, M. Flick paperback

Kransen haken, M. Flick    paperback
Versier je huis met vrolijke seizoenkransen

Forte creatief
ISBN: 9789462501218
Omvang: 64 blz.
Uitvoering: paperback

In dit kleurrijke boek vind je voor elk seizoen een prachtige krans. Voor de lente een krans met viooltjes, narcissen, primula’s en vergeet-mij-nietjes. Daartussen vliegen de bijen van hun korf naar de bloemen en terug. De zomerkrans zit vol met aardbeien, korenbloemen en vlinders. Op de herfstkrans zie je herfstasters, beukenblaadjes, paddenstoelen en natuurlijk spinnen. En de winterkrans is bedekt met hulst, helleborus en klimop met in het midden een familie sneeuwpop. Als extra is er nog een Valentijnskrans met hartjes, roosjes en twee tortelduifjes.

Iedere krans zit vol met prachtig gehaakte bloemen en blaadjes, net zo mooi als in de natuur. Als je een hele krans teveel vindt, kun je ook een kleiner project kiezen, zoals jampothoesjes, een bladwijzer of een broche, waarvoor je maar een paar bloemen en beestjes hoeft te haken.

Houd je van haken en van de natuur? Dan is dit boek voor jou!euro 14.95Aantal  Macrame, Elma Pluim A4 paperback

Macrame, Elma Pluim    A4 paperback
Macrame, geknoopte kussens, hangers en nog veel meer

auteur Elma Pluim 
Uitgeverij Forte Creatief 
64pag. 
isbn: 9789462501645 
Macramé is weer helemaal terug van weggeweest. Met de weitasknoop, de cordonknoop en de kruisknoop maakt Elma de mooiste accessoires voor je huis, zoals wandhangers, kussens, plantenhangers en lampkoorden. Ze gebruikt prachtige naturel touwsoorten, waarmee je echt goed kunt knopen en geweldige resultaten behaalt. In het boek beschrijft ze waar je ze kunt kopen en hoe je ze verwerkt. Met veel tekeningen en schema’s laat ze zien hoe je alles maakt. Zo kan elke enthousiaste knoper en knoopster aan de slag om iets voor in huis te macrameeën!


euro 14.95Aantal  Micro-Macrame, Jenny Townley 27 bijz. sieraadprojecten pap. 19x26cm

Micro-Macrame, Jenny Townley 27 bijz. sieraadprojecten    pap. 19x26cmMicro Macrame (sieraden)

Ontdek de geweldige wereld van micro-macramé met deze verzameling van meer dan 25 sieraadprojecten om zelf te maken. Maak prachtige sieraden, zoals armbanden, kettingen, hangers en oorbellen. De projecten variëren van eenvoudige geknoopte stukken tot complexere patronen waarin koorden worden gecombineerd met kralen, waardoor adembenemende sieraden ontstaan. 

De gedetailleerde stap-voor-stapfoto's en heldere instructies bij elk project leiden je door elke fase van het project. De voltooide sieraden worden getoond door middel van prachtige foto's. 

Dit boek bevat alles wat je moet weten om te kunnen beginnen met micro-macramé, inclusief gedetailleerde instructies voor het maken van alle belangrijke knopen. 

Auteur: Jenny Townley is een micro-macrame kunsternares en sieraadontwerpster. 
uitg: BBNC (2016)
isbn: 9789045319957
paperback 127 pagina's


euro 12.50Aantal  Paracord voor Kids,Thade Precht

Paracord voor Kids,Thade Prechteuro 6.99Aantal  Pompon Plezier leuke beestjes, Margriet Kors pap. 17x24cm

Pompon Plezier leuke beestjes, Margriet Kors    pap. 17x24cm
Forte uitg. 978-90-5877-972-4 Leuke beestjes makkelijk gemaakt

Dieren maken van pompons met het boek Pomponplezier van Margriet Kors en (restjes) wol,

Veel oude handwerktechnieken zoals breien, haken en punniken zijn weer helemaal hip! En natuurlijk hoort in dit rijtje ook het maken van pompons. In dit boekje maakt Margriet Kors een combinatie met punniken en haken. De resultaten mogen er zijn! Met de nieuwe handige pomponmaker is het maken van een pompon een fluitje van een cent. Maar natuurlijk kun je ook, lekker ouderwets, kartonnetjes knippen en omwikkelen. Veel pomponplezier!


euro 9.95Aantal  Shamballa armbandjes, Petra Hoeksema

Shamballa armbandjes, Petra Hoeksema
zelfgemaakt voor vriendschap en glamour 64 pagina's isbn:9043915946

Shamballa koord vind je bij ons in de afdeling: Sieraden maken
dikte 0,8mm 5 meter voor 0,65


euro 9.99Aantal  UITVERKOCHT Baby schoentjes Haken, Lucia Forthmann pap.20x23cm

UITVERKOCHT Baby schoentjes Haken, Lucia Forthmann    pap.20x23cm
Klassieke modellen voor kleine voetjes

Gehaakte babyschoentjes die er uit zien als bekende klassieke modellen voor volwassenen; in dit boek vind je ze allemaal terug! Denk aan ballerina's, cowboylaarzen, basketbalschoenen en espadrilles... je kunt ze allemaal voor de baby haken, zodat jullie in duo-look de deur uit kunnen.

Dankzij de duidelijke stap voor stap beschrijvingen heb je in een mum van tijd de hele schoenenkast vol gehaakt.
isbn. 9789462501041
64pag Uitg. Forte


dit boek is helaas niet meer leverbaar

Leverbaar


Aantal  Wollowbies hangen de beest uit, Jane Ganseforth pap.20x23cm

Wollowbies hangen de beest uit, Jane Ganseforth    pap.20x23cm
Amigurumi's haken

Wollowbies hangen de beest uit
amigurumi's haken
Fraai geïllustreerd haakboek voor amigurumi-fans 
Nieuwe familie haakknuffels: de Wollowbies!
In Wollowbies hangen de beest uit! van Jana Ganseforth komen 25 mini-amigurumi’s tot leven. De Wollowbies behoren tot de grappigste familie haakknuffels. Elke Wollowbie staat stapsgewijs beschreven, zodat je ze eenvoudig kunt haken. De kleine haakknuffels zijn ideaal om in een verloren uurtje te haken én om restjes garen op te maken. Bovendien maak je van jouw Wollowbie het perfecte cadeautje met bijgevoegde labels en knoopjes.
uitg. Kosmos
isbn: 9789043918992 (augustus 2016)
auteur: Jane Ganseforth


euro 14.95Aantal