Winkelwagen

Producten

Shop op MERK

 | 

PIXELHOBBYIs Pixelen uw hobby? In onze Pixelhobby winkel vind u Pixelhobby pakketten, basisplaten en andere pixel basismaterialen. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de losse pixelmatjes,

Een mooie foto overzetten in Pixelhobby classic pixels, of Pixel XL voor de kinderen? 
U bent (op afspraak) van harte welkom in onze winkel in IJsselstein om zelf uw PixelHobby kleuren en benodigdheden uit te komen zoeken.
,
www.Hobbywinkel-cre-actief de winkel voor uw Pixel hobby in IJsselstein

PixelHobbyXL is vooral leuk voor kinderen 
PixelHobby classic is een mooi systeem voor volwassenen om bijvoorbeeld een mooie foto om te zetten in een PixelHobby schilderij. 
U voert in het Speciale PixelHobby programma een foto in en geeft aan welke maat u het wil maken. Het programma maakt voor u het patroon en geeft daarbij direct aan welke kleuren en hoeveel materialen u hierbij nodig heeft. 

Dit resultaat kunt u mailen naar onze winkel (let op! wel even het e-mailadres van PixelHobby wijzigen in info@cre-actief). Na ontvangst van uw patroon nemen wij contact met u op over uw verdere PixelHobby wensen en de (zo beperkt mogelijke) levertijd.

Service: U kunt ons ook een foto sturen (hoge resolutie) die wij dan voor u invoeren in het programma. U geeft op hoe groot u het werk wil maken. U ontvangt van ons dan een (vrijblijvende) prijsopgave.  
 


 PIXELHOBBY nieuw binnen gekomen

 PIXEL basisartikelen

 PIXEL kunststof lijsten

 PIXEL passepartout kaarten

 PIXEL CLASSIC matjes per stuk

 PIXEL CLASSIC Geschenksets incl. lijst

 PIXEL CLASSIC Kubus

 PIXEL CLASSIC en XL Groeimeter sets

 PIXEL CLASSIC medaillon/sleutelhanger startsetjes

 PIXEL XL matjes per stuk

 PIXEL XL sets met grote flexibele basisplaat

 PIXEL XL sets 4 basis platen