Winkelwagen

Producten

Shop op MERK

 | 

uitgeverij FORTE CREATIEF


 

Bungelbengels haken, Monique Vos - Meulenbroek 20x18cm paperb.

Bungelbengels haken, Monique Vos - Meulenbroek    20x18cm paperb.auteur: Monique Vos-Meulenbroek
uitgever: Forte Creatief
isbn: 978-9462501669
48 pagina's

De bungelbengels van Monique Vos zijn zachte gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen. Omdat kinderen vaak met hun knuffeltje willen slapen, is het hoofd van de bungelbengels een soort kussentje waar een kind op kan liggen.  Bij de bungelbengels horen natuurlijk tutdoekjes, rammelaars en geheimendoosjes. Zo kun je bij elke bungelbengel een hele serie knuffels haken.

In dit vrolijke boek vind je behalve een aap, konijn en een mier ook een panda, flamingo, lieveheersbeestje en zeepaardje. Alle bungelbengels hebben vertederende ogen en bungelende armen en benen.


euro 12.95Aantal  Bungelknuffels groot en klein, Monique Vos-Meulenbroek Paperback 20cm

Bungelknuffels groot en klein, Monique Vos-Meulenbroek    Paperback 20cmauteur: Monique Vos-Meulenbroek
uitgever: Forte Creatief
isbn: 978-9462500907
48 pagina's

Monique Vos heeft voor dit vrolijke boek nieuwe knuffels ontworpen met bungelende armen en bungelende benen: bungelknuffels dus! Elke knuffel heeft bovendien een kleintje. Zo is er vader en dochter wasbeer, moeder en zoon aap, de hele familie neushoorn en nog veel meer. Kinderen zullen het heerlijk vinden om zo’n familie bungelknuffels in hun armen te sluiten. 

Haak de hele familie


euro 12.95Aantal  Macrame, Elma Pluim (Forte Creatief) pap.26x20cm

Macrame, Elma Pluim (Forte Creatief)    pap.26x20cmMacrame, geknoopte kussens, hangers en nog veel meer
64pag.
auteur: Elma Pluim
isbn: 9789462501645
uitgeverij: Forte Creatief

info: Macramé is weer helemaal terug van weggeweest. Met de weitasknoop, de cordonknoop en de kruisknoop maakt Elma de mooiste accessoires voor je huis, zoals wandhangers, kussens, plantenhangers en lampkoorden. Ze gebruikt prachtige naturel touwsoorten, waarmee je echt goed kunt knopen en geweldige resultaten behaalt. In het boek beschrijft ze waar je ze kunt kopen en hoe je ze verwerkt. Met veel tekeningen en schema’s laat ze zien hoe je alles maakt. Zo kan elke enthousiaste knoper en knoopster aan de slag om iets voor in huis te macrameeën!


euro 14.95Aantal