Winkelwagen

Producten

BOEKEN

 | 

BOEKEN over MOZAIEK en GLASTECHNIEKEN


Boek: De Kunst van Mozaiek, C. Suter en C. Gregory gebonden

Boek: De Kunst van Mozaiek, C. Suter en C. Gregory    gebonden
uitg. Cantecleer, 9021332314

Een informatief boek met mozaiekontwerpen en ideeen, waarin wordt uitgelegd hoe je met tegeltjes van smalti, marmer, tesserae, gekleurd glas en gevonden materiaal artistieke mozaiekontwerpen kunt maken voor huis en tuin. De prachtige foto's tonen het werk van vooraanstaande moderne mozaiekkunstenaars. 


euro 29.95Aantal  Boek: Handboek Glastechnieken, Cohen 978-90-5877-620.4 A4 gebonden

Boek: Handboek Glastechnieken, Cohen 978-90-5877-620.4    A4 gebondenISBN: 9789058776204
Omvang: 176 blz.
Uitvoering: flexiband

Handboek Glastechnieken: Traditionele en moderne technieken om met glas te werken 

Maak kennis met drie populaire glaskunststijlen: glas-in-lood, fusing en lampworking.
Het Handboek glastechnieken behandelt nieuwe vaardigheden en brengt de glaskunst binnen ieders bereik. Met het juiste gereedschap, traditionele technieken en verschillende leerprojecten maak je binnenkort de mooiste glaskunst in je eigen atelier!
Het boek is bedoeld voor zowel beginners die hun eerste atelier willen inrichten en de basistechnieken willen leren, als ervaren kunstenaars die hun repertoire willen uitbreiden en hun creativiteit willen ontwikkelen door moeilijker projecten.
Cecilia Cohen helpt je bij de inrichting van je werkplek, de aanschaf van de juiste gereedschappen en materialen, het leren van de basistechnieken en de toepassing van deze nieuwe vaardigheden op originele kunstwerken.
Het boek:
• biedt een kijkje in de ateliers van 18 glaskunstenaars uit de hele wereld
• toont de belangrijkste technieken – glas snijden, solderen, werken met de glasbrander en het gebruik van de oven – in prachtige kleurenfoto’s
• geeft stapsgewijs uitleg bij het maken van schitterende glaskunst zoals zonnevangers, sieraden, dozen, kralen en een caleidoscoop.
euro 24.95Aantal  Boek: Het complete Mozaiekboek, J. Chavaria gebonden

Boek: Het complete Mozaiekboek, J. Chavaria    gebonden
uitg. Cantecleer, 9043911733

Een uitgave met werkelijk een compleet overzicht van de mozaïekkunst. Allereerst wordt de geschiedenis van de mozaïekkunst beknopt belicht. Vervolgens komen de steen- en glassoorten en het gereedschap aan bod. Wat zijn hun eigenschappen? Welk gereedschap is nodig en hoe wordt het gebruikt? Dan volgt het maken van een ontwerp, de uitvoering en de afwerking ervan. De verschillende werkwijzen worden elk stap voor stap beschreven. Met zeer veel foto’s en verwijzingen naar beroemde beelden en kunstenaars is dit boek een complete handleiding voor elke mozaïekkunstenaar. 


euro 34.95Aantal  Boek: Marmor-Mosaik    A5
duitstalig boekje over het werken met marmer mozaiek

Nieuw product in onze winkel
Nog geen foto beschikbaar


euro 7.95Aantal