Winkelwagen

Producten

BOEKEN

 | 

BOEKEN over SPROOKJESFIGUREN maken


Boskabouters, Diane Doelman A4 paperback

Boskabouters, Diane Doelman    A4 paperback
uitg. Niesje Wolters isbn: 9056900307

Een sprookje is voor een kind een heerlijk iets. Met een sprookje is ook dit begonnen. Het maken van een pop lag daar niet zo ver vandaan. Een wereld van fantasie ging voor mij open. Ook de boskabouter is daardoor ontstaan. Het is een vriendelijk dik ventje. Draagt een rode puntmuts en een rood jasje. Hij heeft een witte baard en is nog geen 30 cm groot. Veel van deze verhalen heb ik in de loop van mijn leven gehoord en verteld aan mijn kinderen. Toen ik dan ook poppen begon te maken was het vrij logisch dat ook daar de boskabouter een belangrijke rol kreeg. En het bleef daar niet bij het werd een heel gezin. In dit boek geef ik u de beschrijving van Max de boskabouter. Verder staan er familie-foto's in. het maken van deze kabouters was voor mij erg leuk en ik hoop dan ook dat u er net zoveel plezier aan zult beleven.

Oorspronkelijk prijs € 8,00 
Opruimingsprijs: € 2,50
Kwaliteit: Nieuw


euro 2.50Aantal  Kabouterwereld supplement, Dilian van Vlodorp A4 paperback

Kabouterwereld supplement, Dilian van Vlodorp    A4 paperback
uitg. Niesje Wolters isbn: 9070519976

Kabouterwereld supplement
Auteur: Dilian van Vlodorp

Gebruikte materialen: o.a. Formofit zelfhardende klei.
”Nadat mijn boek "Kabouterwereld" was uitgekomen, ben ik weer verder gaan experimenteren. Een iets grotere kabouter met glazen ogen, dat leek mij heel leuk. Misschien ook nog blote voetjes. Dus aan de slag. Bij het inzetten van de glazen oogjes komt toch weer een hele andere opbouw te pas. Na verloop van tijd stonden deze kabouters op mijn stand op de poppenbeurzen.
Met succes, want nu wil iedereen ook zo'n grote kabouter maken of de kleinere met oogjes en wimpers. Toen heb ik besloten een supplement samen te stellen. Ik wens u veel succes hiermee. ”
Dilian van Vlodorp

ISBN 90 70519 97 6
oorspronkelijke prijs: € 6,80 
opruimingsprijs: € 2,50


euro 2.50Aantal  Kabouterwereld, Dilian van Vlodorp A4 paperback

Kabouterwereld, Dilian van Vlodorp    A4 paperbackKabouterwereld
Auteur: Dilian van Vlodorp
Gebruikte materialen: o.a. Formofit zelfhardende klei.
”In het allereerste begin waren het poppen met een zeemleder gezichtje die ik maakte. Later ging ik over op boetseren en werden het allerlei figuren zoals heksen, clowns, kinderen, dametjes, opa’s, oma’s en noem ze maar op.
De behoefte om een figuur zelf te ontdekken en te fantaseren werd steeds groter. Bomen en grillige stronken met holen en gaten hadden altijd al een aantrekkingskracht op mij. In mijn fantasie zag ik daar wezentjes in leven en het werden mijn kabouters. Mijn kabouterwereld. Een eigen fantasie zoals ik denk dat kabouters eruit zullen zien. Sinds 7 jaar maak ik ze nu en mijn fantasie en energie zijn nog lang niet uitgeput.
Mijn kaboutertjes leven sober en zijn heel eenvoudig gekleed. De kleuren zijn niet opvallend want zij vallen niet op in het bos.

Ik wens iedereen met dit boek veel fijne uurtjes toe tijdens het maken van een fantasiewereld vol kabouters.”
Dilian van Vlodorp

ISBN 90 70519 73 9
incl. stap voor stap foto's en patronen voor de kleding van de kabouters
Oorspronkelijke prijs: €11,50
Opruimingsprijs:€2,50
Kwaliteit: Nieuw 


euro 2.50Aantal