Winkelwagen

Producten

BOEKEN

 | 

BOEKEN over TEKENEN


BOEK: Stap voor Stap Dinosaurussen tekenen isbn.9044738216 paperback A4

BOEK: Stap voor Stap Dinosaurussen tekenen isbn.9044738216    paperback A4
uitg. Delta's

euro 8.95Aantal  BOEK: Zentangle basisboek, Suzanne Mc Neill isbn:9043916967 paperback

BOEK: Zentangle basisboek, Suzanne Mc Neill isbn:9043916967    paperback
Teken, kleur en inspireer

ZENTANGLE
Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden.Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen.
Dit boek bevat 100 zentangles die stuk voor stuk beginnen met een simpele basisvorm, zoals regendruppel, piramidevorm of bloemmotief. Nadat de basisvorm op papier staat, volgen vele variaties om de vorm in te tekenen met lijnen en vervolgens in te kleuren. Ervaring is helemaal niet nodig! Er bestaat geen goed of fout, enkel een rustgevend effect. Volg de oefeningen in het boek en je zult zien dat het zentanglen vanzelf gaat. ‘Teken, kleur en ontspan’ is het motto.
Suzanne mcNeill is een Amerikaanse zentangle-kunstenares en docente. Ze geeft veel workshops en lessen in zentanglen.
159pag Uitg. Kosmos


euro 16.99Aantal  BOEK: Zentangle in kleur, Marie Browning isbn:9043917483 paperback

BOEK: Zentangle in kleur, Marie Browning isbn:9043917483    paperback
Teken, kleur en inspireer

Creatief kleuren en zentanglen voor volwassenen

Zentangle is inmiddels een begrip. Het meditatief tekenen, zonder complexe technieken, is erg populair en bovendien rustgevend. In Zentangle met kleur staan ruim 50 voorbeelden om te zentanglen met veel verschillende teken- en schildermaterialen. Elke zentangle begint met een basisvorm die op diverse manieren uitgewerkt kan worden. De hoofdstukken staan overzichtelijk ingedeeld op techniek en stapsgewijs uitgelegd, compleet met kleurinstructies, zodat iedereen kan leren zentanglen. Dit boek staat garant voor uren kleur- en zentangleplezier voor volwassenen!
60pag. uitg. VBS Media/Kosmos 2014


euro 9.99Aantal  BOEK: Zentangle Mandala's, Suzanne Mc Neill isbn:9043917223 paperback

BOEK: Zentangle Mandala's, Suzanne Mc Neill isbn:9043917223    paperback
teken, kleur en inspireer Uitg. Tirion Art/Kosmos

Mandala's geinspireerd op Zentangle
Meditatief tekenen en kleuren voor volwassenen!
Leef je uit op papier met Zentangle Mandala’s van auteur Suzanne McNeill. Zentangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen, zonder complexe technieken. Zentanglen is rustgevend, het is een manier om meditatief te tekenen en te kleuren voor volwassenen. Dit boek bevat ruim 100 zentangles met als basisvorm de mandala. Nadat de basisvorm op papier staat, volgen vele variaties om de mandala in te tekenen met lijnen en vervolgens in te kleuren. Ervaring is helemaal niet nodig! Dit boek biedt heel veel praktische informatie en inspiratie. Je zult zien dat zentanglen van mandala’s vanzelf gaat.
59pag. Uitg. Tirion/Kosmos


euro 9.99Aantal