Winkelwagen

Producten

FIMO

 | 

FIMO boeken


Boek: Fimo for All, Jolanda van Noordenburg/Hand made Divas Gebonden 17,5cm

Boek: Fimo for All, Jolanda van Noordenburg/Hand made Divas    Gebonden 17,5cm
mooie creaties van Fimo klei

Allerlei Fimo Klei

In dit boek van Jolanda van Noordenburg kijk je je ogen uit! Van vrolijke vogel-tashangers tot fotolijstjes versierd met uilen en een olielamp met engeltjes. Voor deze Fimo-Creaties gebruikte auteur Jolanda van Noordenburg metalen vormpjes, zogeheten uitstekers. Deze uitstekers zijn al populair om taartdecoraties mee te maken, maar ook prima te gebrukken voor Fimo-klei. Alle werkstukken zijn voorzien van moeilijkheidsgraad, werkbeschrijving, patronen en prachtige foto's. Iedereen kan aan de slag met Fimo!

uitg. Tirion Creatief
ISBN: 9789043-914949


euro 9.99Aantal  boek: Fimo om van te smullen, Eveline Klootwijk Paperback 20cm

boek: Fimo om van te smullen, Eveline Klootwijk    Paperback 20cmFimo om je vingers bij af te likken!Dit boek staat vol zoetigheid; van stroopwafel tot bonbon en van cupcake tot Engelse drop. Caloriebommen? Welnee! Deze lekkernijen zijn gemaakt van Fimo, een polymeerklei. 
De auteur toont in dit boek stap voor stap hoe je hiermee de tafel kunt versieren, maar ook hoe je de traktaties kunt verwerken in een sieraad of sleutelhanger. De projecten zijn laagdrempelig en leveren geweldig
geraffineerde resultaten op! Zorg dat je met een volle maag aan de slag gaat, want dit boek doet je gegarandeerd watertanden!

Uitgeverij Tirion publ. datum okt. 2012
ISBN: 9789043915236
80 pagina's


euro 14.99Aantal