Winkelwagen

Producten

TAARTEN en CUPCAKES maken

 | 

Gietvormen voor chocolade


De Knorr Prandell Creative gietvormen zijn geschikt voor levensmiddelen. 

Werkwijze chocolade gietvormen: Laat de chocolade in kleine stukje au bain marie smelten. Het water mag daarbij niet koken. Verwarm de chocolade niet warmer dan 50°C.
Ideale verwerkingstemperatuur voor witte chocolade is 30°C, melkchocolade 31°C en pure (donkere) chocolade 32°C.
Vul de chocolade gietvormen en laat deze vervolgens in de koelkast afkoelen.





Gietvorm voor chocolade 2710-003 Knorr Prandell Safari

Gietvorm voor chocolade 2710-003 Knorr Prandell Safari




maat indicatie: giraffe 5,5cm olifant 4x5cm

3.49  euro 3.05



Aantal  



Gietvorm voor chocolade 2710-004 Knorr Prandell Hartjes

Gietvorm voor chocolade 2710-004 Knorr Prandell Hartjes




maat indicatie: ''ronde'' hartjes 5x4cm ''langwerpige hartjes'' 4,5x3,5cm

3.49  euro 3.05



Aantal  



Gietvorm voor chocolade 2710-005 Knorr Prandell Dieren

Gietvorm voor chocolade 2710-005 Knorr Prandell Dieren




maatindicatie: schildpad 5x4,5cm poesje 4x3,5cm

3.49  euro 3.05



Aantal  



Gietvorm voor chocolade 2710-006 Knorr Prandell Zeewereld

Gietvorm voor chocolade 2710-006 Knorr Prandell Zeewereld




maat indicatie: vis 5cm schelpjes 3,5cm

3.49  euro 3.05



Aantal  



Gietvorm voor chocolade 2710-007 Knorr Prandell Sterren

Gietvorm voor chocolade 2710-007 Knorr Prandell Sterren




maat indicatie: ster 5cm

3.49  euro 3.05



Aantal  



Gietvorm voor chocolade 2710-008 Knorr Prandell Geluk

Gietvorm voor chocolade 2710-008 Knorr Prandell Geluk




maat indicatie: lieveheersbeestje 4,5cm klavertje vier 5x4,5cm

3.49  euro 3.05



Aantal