Pebeo Drawing gum 33000 flacon 45ml maskeermiddel

flacon 45ml Pebeo maskeervloeistof voor aquarel, inkt en plakkaat, pot 45ml

Pebeo Drawing gum 33000 flacon 45ml maskeermiddel
euro 5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3167860330009
PEBEO DRAWING GUM * verkrijgbare formaten: In flessen van 45 ml en 250 ml en in (niet-hervulbare) markers van 5,5 ml (diameter van de tip: 0,7 mm / lijndikte 0,6-1,0 mm)
Drogen: enkele tientallen minuten, afhankelijk van de aangebrachte dikte en het gebruikte oppervlak.
Reiniging van de gereedschappen: met water en zeep
Voor oppervlakken en dunne lijnen: eenmaal droog moet de film uiterlijk binnen een week worden verwijderd.
Productinformatie: Drawing Gum is een afrubbelbare oplossing die wordt gebruikt om delen van illustraties vrij te houden (maskeren), voor gebruik met inkt, aquarel, gouache ...
Het wordt aangebracht met een penseel of pen op de delen van het werk die moeten worden gemaskeerd. Kleur wordt aangebracht wanneer de drawing gum droog is. Zodra de kleuren volledig droog zijn, kunt u de drawing gum met uw vinger of met een gum (of lijmdotje) wrijven om de gemaskerde delen zichtbaar te maken.  
De Drawing Gum-markeer liners voor eenvoudiger gebruik van het product, met een nauwkeurige toepassing en dunne lijnen. Voor gebruik de marker goed schudden, druk vervolgens op een vel papier een aantal malen op de punt om deze met verf te laten weken. Het is raadzaam om de tip na gebruik regelmatig te reinigen door hem uit zijn basis te halen en hem met water door te spoelen.
Als er residu op de tip ontstaat, is het eenvoudig om overtollig materiaal met uw vinger te verwijderen. Indien nodig is een reserve-tip direct in de dop geïntegreerd. De marker moet horizontaal worden bewaard en kan 12 maanden worden bewaard nadat het voor het eerst is gebruikt bij gematigde kamertemperatuur (15-25 ° C). De marker is een alles-in-een tool.