ALGEMENE VOORWAARDEN + PRIVACY BELEID

Algemene leveringsvoorwaarden en Privacybeleid van Atelier Cre-Actief en bijbehorende webwinkels:
HOBBYWINKEL-CRE-ACTIEF, PAVERPOL WINKEL (creatief met textielverharder), POWERTEXWINKEL, STYROPOR.NL, STYROPORWINKEL, MOZAIEKWINKEL, HOBBYBOEKENWINKEL
van Atelier Cre-Actief in IJsselstein

Atelier Cre-Actief levert via internet aan particulieren, bedrijven, instellingen en scholen.

Wij verzenden na ontvangst van uw betaling, betaling kan via Ideal of door zelf over te maken. Vergeet u niet uw e-mail adres te vermelden voor de ontvangst van uw bevestigingsmail.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een automatische bevestigingsmail van de webwinkel. Heeft u binnen 24 uur niets van ons gehoord neemt u dan a.u.b. contact met ons op (er kan dan iets mis gegaan zijn met uw internetbestelling).

Verzending via GLS en Post.nl. ZIE HIERVOOR ''verzendkosten''
Pakketten voor Duitsland, Belgie en Luxemburg en overige EU landen worden in onderling overleg verzonden na berekening van de verzendkosten.

Beschadigde artikelen en andere manco's s.v.p. binnen 48 uur na ontvangst aan ons melden.

Ruilen van ongebruikte, volledige verpakkingen kan binnen 30 dagen na aankoop (bewaar uw bon of factuur). Met uitzondering van speciaal voor u bestelde artikelen, deze kunnen wij niet terugnemen. Terugsturen kan ook, maar dan wel voldoende frankeren. De retour gekomen artikelen worden vergoed mits zij volledig en onbeschadigd bij ons aankomen. De noodzakelijk gemaakte kosten om uw pakket te verzenden worden niet vergoed.

Indien niet vooruit betaald (dit kan alleen in overleg en alleen mogelijk voor scholen, instellingen en bedrijven in Nederland) is uw betalingstermijn wettelijk uiterlijk 30 dagen na factuurdatum. Indien wij uw betaling niet binnen deze termijn hebben ontvangen ontvant u van ons een betalingsherinnering vermeederd met de wettelijke rente. Bij wanbetaling (langer dan 60 dagen) geven wij de vordering in handen van een incassobureau. Alle kosten die noodzakelijk zijn om de betaling te verkrijgen komen hierbij voor rekening van de afnemer. Hieronder vallen ook de kosten van advocaat, deurwaarder en andere gerechterlijke kosten.

Atelier Cre-Actief, Boerhaaveweg 9, 3401MN  IJsselstein. e-mail
Ineke Makkink, 0646775677

Privacybeleid Atelier Cre-Actief
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-5-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Wij verzamelen en gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van de verwerking van uw bestelling. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en waar deze gegevens voor worden gebruikt. Dit om u duidelijk te maken hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Atelier Cre-Actief en bijbehorende webwinkels. U dient zich ervan bewust te zijn dat Atelier Cre-Actief  niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Atelier Cre-Actief respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van uw gegevens
Gebruik van onze diensten: Aankoop in onze webwinkel of verzorging van een workshop
U hoeft bij ons geen account aan te maken. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om alleen de meest noodzakelijke persoonsgegevens te verstrekken. Naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde server van Atelier Cre-Actief. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens.
Communicatie
Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verstuurt, is het mogelijk dat we die berichten tijdelijk bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Atelier Cre-Actief. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Cookies:
Wij maken geen gebruik van Cookies en verzamelen hiermee dan ook geen gegevens in
Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
Derden
Wij delen uw naam en adresgegevens alleen met onze vervoerders: GLS, Post.nl en DHL t.b.v. het verzenden en afleveren van uw pakket.
Uiteraard zijn bankgegevens noodzakelijk om te delen met iDeal en onze bank de INGbank
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Wenst u op de hoogte te blijven van ons privacybeleid kijkt u deze verklaring dan gerust nog eens in.
Keuzes voor persoonsgegevens en aanpassen of uitschrijven communicatie
Wij bieden alle klanten en bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
Nieuwsbrief
Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief. Alleen als u  uzelf aanmeld voor een nieuwsbrief ontvangt u van ons zo nu en dan een nieuwsbrief. Uitschrijven kan wanneer u maar wenst. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Atelier Cre-Actief, Boerhaaveweg 9, 3401 MN  IJsselstein KvK 30175990 BTW id: NL001183946B09
Contact: Ineke Makkink, 0646775677 of via e-mail