WINDOW COLOR glasverf/glasstickerverf


Creall Glass Window Color Sticker paint 80ml. '''Een stickerverf die mooi uitvloeit'' (op waterbasis)
Werkwijze: Leg een tekening onder de Window Color folie
Trek de lijnen na met de Creall Glass omlijning (zwarte dop) (begin van u af en trek de lijn naar u toe, zorg dat er geen openingen in de omlijning zit)
Laat heel even drogen.
Vul de vlakken met de Creall Glass. Laat de verf uitvloeien, help eventueel een beetje bij de randjes met een sateprikkertje en laat daarna de verf met rust.
Als alles droog is raadt ik u aan om nog een laagje Creall Glass transparant over het gehele motief aan te brengen. Dit maakt de sticker sterker en mocht er in de buurt van de omlijning toch iets gemist zijn dan wordt dit nog opgevuld door de transparante verf. (ook heel handig als kinderen de stickers gemaakt hebben)
Als deze laag ook weer droog is kunt u de figuren van folie halen en op een ruit of ander artikel van glas of metaal aanbrengen.

Tip: De verf is ook geschikt om te schilderen op Papier Mache, Styropor, Metaal, Glas (geen drinkglazen), Hout enz.
Voorbeeld van een alternatief gebruik van Creall Glass. Een papier mache koe direct beschilderd met Creall Glass. De glans komt van de verf, deze koe is niet afgelakt.

Tip 2: is het puntje verstopt, neem het puntje van het flesje en duw de opgedroogde verf uit het puntje. Doe dit altijd van binnen naar buiten en bij voorkeur met een cocktail prikkertje. Als u van buiten naar binnen prikt kunt u de punt van het flesje beschadigen.

Creall Glass Window Color flesjes moeten als pakketpost worden verzonden. De flesjes zijn te dik voor brievenbuspost.