VERZENDKOSTEN

VERZENDKOSTEN per 1-5-2024

NEDERLAND pakketten:
Wij verzenden pakketten via GLS, DHL en Post.nl
Mocht er iets niet op voorraad zijn dan nemen wij hierover contact op met u.
maximaal per pakket 50 x 50 x50cm / max10kg
bestelbedrag van 0,00 = € 7,95
bestelbedrag vanaf 5,00 = € 6,95
bestelbedrag vanaf 69,00 = geen verzendkosten (mits alles in 1 doos past, wij nemen contact met u op als dit niet het geval is)

Let op: grotere pakketten en/of zwaarder dan 10kg kunnen wel worden verzonden. Maar er kan een extra bijdrage voor de verzendkosten worden gevraagd als het pakket te groot is of er in 2 pakketten verzonden moet worden.

Pakketten naar de Nederlandse Waddeneilanden worden altijd verzonden via DHL of Post.nl

Verzendkosten Eurolanden: verzending doorgaans via GLS, DPD, DHL en Post.nl
Pakketten voor Duitsland, Belgie en Luxemburg en overige EU-landen worden in onderling overleg verzonden na berekening van de verzendkosten.
Belgie:
bestelbedrag vanaf   0,00 = € 8,50
bestelbedrag vanaf 99,00 = € 0,00 gratis verzending (mits alles in 1 doos past en niet zwaarder dan 10kg)

Duitsland:
bestelbedrag vanaf 0,00 = 9,95
bestelbedrag vanaf 125,00 = 0,00 gratis verzending (mits alles in 1 doos past en niet zwaarder dan 10kg)

Overige landen EU en buiten de EU in overleg.

Wij streven er naar uw pakket z.s.m. te verzenden. Het kan uiteraard gebeuren dat wij iets bij moeten bijbestellen, of dat er nog iets onderweg is vanaf de leverancier. Dan kan het iets langer duren. Wij vragen voor uw begrip hierbij. Heeft u haast, laat dit dan a.u.b. weten. (liefst in het vak ''opmerkingen'' bij uw bestelling of via een extra mailtje of telefoontje (0646775677)

Retourneren: Binnen 30 dagen na aankoop. Goed verpakt en voldoende gefrankeerd aan Atelier Cre-Actief, Boerhaaveweg 9, IJsselstein. Vergoed worden alleen ongebruikte producten, die niet beschadigd zijn. Ook producten die mogelijk bevroren zijn geweest of te lang in de hitte hebben gelegen kunnen niet terug genomen worden. Denk hierbij vooral aan latex, siliconenrubber, lijmen, gips, verf, textielverharders. Deze zijn zeer gevoelig voor extreme weersomstandigheden. Speciaal voor u bestelde artikelen (bevoorbeeld extra grote aantallen) worden niet teruggenomen.

U ontvangt de door u betaalde kosten van de producten retour. Wij betalen geen verzendkosten terug. Was uw zending franco verzonden dan brengen wij de voor u  noodzakelijk gemaakte verzendkosten wel in mindering op de terugbetaling.

Moet u terugsturen omdat wij een fout hebben gemaakt dan worden daar uiteraard andere afspraken over gemaakt.