PAVERPOLWINKEL textielverharder

Welkom in de Paverpolwinkel van Atelier en Hobbywinkel Cre-Actief in IJsselstein (Utrecht)Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen komen proberen wij nog dezelfde dag te verzenden.
Afhalen is mogelijk maandag t/m vrijdag 10.00 en 16.00 uur, bij voorkeur op afspraak)

Na een opleiding in het werken met Paverpol bij Jossy de Roode in Burgh Haamstede (2000 en 2001) ben ik Paverpol workshops gaan verzorgen in de omgeving van Utrecht. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Textielverharders zoals Paverpol zijn de basis voor het maken van o.a. tuinbeelden en andere decoraties voor binnen en buiten van o.a. oude textiel (katoen, zijde, linnen. viscose, wol e.d.) maar papier, karton, gedroogd natuurlijk materiaal en papier mache zijn ook goed te combineren met textielverharder Paverpol

Wij leveren ook alle bijproducten van Paverpol zoals Pavercotton, Stockinette, Reliefdecoration, Wrappers, Art Stone, Josefine Vernis. En katoenen tassen, los haarmateriaal, pigmenten, acrylverf in o.a. metallic kleuren, vernis/lak voor binnen en buiten, Torso's in papier mache en piepschuim (Styropor) en eigenlijk bijna alles wat u maar nodig kunt hebben bij het werken met Paverpol textielverharder.

Heeft u tijdens het uitwerken van een werkstuk nog vragen mail dan gerust voor tips. Plannen voor een project? Ik denk graag met u mee.

Ineke Makkink,
Stuur mij een e-mail met uw vraag.