PIXELHOBBY
,,
Is Pixelen uw hobby? dan kun u hiervoor bij ons terecht. U bent (op afspraak) van harte welkom in onze winkel in IJsselstein om zelf uw PixelHobby kleuren en benodigdheden uit te komen zoeken.

Een mooie foto overzetten in Pixelhobby classic pixels, of Pixel XL voor de kinderen?
PixelHobby classic is een mooi systeem voor volwassenen om bijvoorbeeld een mooie foto om te zetten in een PixelHobby schilderij. U voert in het Speciale PixelHobby programma een foto in en geeft aan welke maat u het wil maken. Het programma maakt voor u het patroon en geeft daarbij direct aan welke kleuren en hoeveel materialen u hierbij nodig heeft.

Dit resultaat kunt u mailen naar onze winkel (let op! wel even het e-mailadres van PixelHobby wijzigen in info@cre-actief). Na ontvangst van uw patroon nemen wij contact met u op over uw verdere PixelHobby wensen en de (zo beperkt mogelijke) levertijd.

Service: U kunt ons ook een foto sturen (hoge resolutie) die wij dan voor u invoeren in het programma. U geeft op hoe groot u het werk wil maken. U ontvangt van ons dan een (vrijblijvende) prijsopgave.  

PixelHobbyXL is vooral leuk voor kinderen. Maar ook voor mensen die moeite hebben met de kleine pixels. Er zijn nu ook mooie XLpaketten die voor volwassenen zeker ook interessant zijn.