PIXELHOBBYIs Pixelen uw hobby? In onze Pixelhobby winkel vind u Pixelhobby pakketten, basisplaten en andere pixel basismaterialen. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de losse pixelmatjes,

Een mooie foto overzetten in Pixelhobby classic pixels, of Pixel XL voor de kinderen?
U bent (op afspraak) van harte welkom in onze winkel in IJsselstein om zelf uw PixelHobby kleuren en benodigdheden uit te komen zoeken.
,
www.Hobbywinkel-cre-actief de winkel voor uw Pixel hobby in IJsselstein

PixelHobbyXL is vooral leuk voor kinderen
PixelHobby classic is een mooi systeem voor volwassenen om bijvoorbeeld een mooie foto om te zetten in een PixelHobby schilderij.
U voert in het Speciale PixelHobby programma een foto in en geeft aan welke maat u het wil maken. Het programma maakt voor u het patroon en geeft daarbij direct aan welke kleuren en hoeveel materialen u hierbij nodig heeft.

Dit resultaat kunt u mailen naar onze winkel (let op! wel even het e-mailadres van PixelHobby wijzigen in info@cre-actief). Na ontvangst van uw patroon nemen wij contact met u op over uw verdere PixelHobby wensen en de (zo beperkt mogelijke) levertijd.

Service: U kunt ons ook een foto sturen (hoge resolutie) die wij dan voor u invoeren in het programma. U geeft op hoe groot u het werk wil maken. U ontvangt van ons dan een (vrijblijvende) prijsopgave.